dr. Jaser Badawi

 

dr Jaser Badawi - Stomatološka ordinacija Badawi

Stomatologija  “Badawi” je osnovana 2004. godine kao deo Poliklinike Badawi. “Svaka osoba ima pravo da se izrazi putem osmeha, i niko ne bi trebao biti uskraćen tog zadovoljstva”  je moto dr.Jasera Badawi.

U tom cilj se rade sledeće usluge:

1.      Preventivni program

2.      Ortodoncija

3.      Opsta stomatologija

4.      Protetika

5.      Parodontologija

6.      Oralna hirurgija

7.      Implantologija

8.      Izbeljivanje zuba

9.      Zubni nakit

 

Najveći broj pacijenata dolazi iz dijaspore, i to iz: Nemačke, Austrije, Velike Britanije, Mađarske, Slovenije, Švedske, Norveške, Italije i Rusije.

Da bi se pacijenti osećali što prijatnije, u ordinaciji se govori na srpskom, engleskom, mađarskom i arapskom jeziku.

Uzimajući u obzir sve prednosti koje pruža Stomatologija Badawi, stomatološki turizam u Subotici je dobio na značaju, čije prednosti su usklađene cene sa kvalitetom, odnosno usluga koja poštuje vreme pacijenta.

Bez sumnje, najveća prednost stomatološkog turizma je velika ušteda. Neke zemlje, kao što je i Srbija, u mogućnosti su da pruže najkvalitetnije stomatološke usluge po nižim cenama, zbog nižih cena rada i administrativnih troškova. Primena savremene opreme i materijala, kao i stručnost  stomatologa, obezbeđuju visoki kvalitet i poštuju vremena pacijenata.

 

                   

 

Dr Jaser Badawi je rođen 1978.godine

Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Novom Sadu 2003. godine.  Od 2004.godine vodi svoju stomatološku ordinaciju u Subotici. Stalna želja za razvojem i kvalitetnijom uslugom su njegovi razlozi konstantnog usavršavanja u vidu kurseva, odnosno učešća na kongresima u zemlji i u inostranstvu.

Član je grupe međunarodnih predstavnika za firmu Beyond za izbeljivanje zuba.

Član je Evropskog Društva Estetske Stomatologije, posle čega se skoro isključivo bavi restaurativnom stomatologijom i protetikom, težeći ka najvišim standardima uz rad sa najnovijim materijalima.

Akreditovan je i priznat od strane Američke akademije za kontinuiranu edukaciju i Američke akademije opšte stomatologije.

Akreditovan je i priznat od strane Centra Harvardskog  Medicinskog Univerziteta u Dubaj-u HMSDC.

Održava predavanja preko društvenih mreža, You Tube kanala, deci u zabavištima, predavanja pacijentima obolelim od dijabetesa, kao i javna predavanja Subotici u vidu zdravstvene edukacije radi postizanja bolje komunikacije.

Svoje slobodno vreme provodi sa svojom porodicom. Bavi se muzikom, sportom u prirodi, baštovanstvom i kuvanjem.

 

 

Stomatološka ordinacija Badawi

Jelene Čović 21

24000 Subotica, Srbija

Tel:      +381 24 567465

Fax:     +381 24 567495