O nama

Naša zubotehnička laboratorija se nalazi u širem centru Subotice. U našem timu rade specijalisti i stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom. Njihov rad podražavaju lica zadužena za logistiku. 
Kod nas se započinju i završavaju svi procesi pružanja usluga i izrada finalnih protetičkih proizvoda.

Od 2003. godine gradimo naš uspeh. Naši klijenti su lekari i pacijenti.  13 godina nakon osnivanja laboratorije sarađujemo sa 70 zubarskih ordinacija širom Srbije, velikom broju pacijenata smo vratili iskreni osmeh na lice. Ponosni smo na naš identitet i da svojim primerom potvrđujemo dobru poslovnu praksu i humani cilj. 

U našem fokusu se nalaze pacijenti. Zbog toga se neprestalno usavršavamo i istražujemo nove mogućnosti. Koristimo novu tehnologiju i radimo sa kvalitetnim materijalom. U tom cilju brinemo i o našim saradnicima. Organizujemo workshop-ove za lekare, razmenjujemo iskustva i sarađujemo u projektima. Naše publikacije i učešća na svetsko renomiranim konferencijama možete pročitati na našoj web stranici.

Cenimo vrednost stručnog znanja i poštujemo iskustvo. Negujemo visoku empatiju prema pacijentima, jer saosećamo sa njima u periodu kada smo im najpotrebniji.  Zbog toga nam je preciznost imperativ. Važna su nam i kreativna-funkcionalna rešenja, u kojima se prilagođavamo željama pacijenata i razumemo njihove potrebe.  

Zadovoljni osmesi pacijenata čine lepšim naše okruženje. Motiviše nas saznanje da dajemo mnogo više od samog fizičkog proizvoda. Mi vraćamo pacijentu samopouzdanje, životnu radost i autentičnost. 
Osmeh govori mnogo više od blistavih zubi. Menja izgled, osećanja i vrednosti. Daje osećaj  slobode.